2014. december 24., szerda

Karácsony 2014

Kedves Olvasóim!

Mindenkinek békés, boldog, zenélésben gazdag Karácsonyt kívánok, és persze jó pihenést! Nekem ez most az első pár nap, amikor megvonom magamtól a munkát, mert az utóbbi két hónapban szerencsére el voltam látva rengeteg javítással. Ezek termékeit láthatjátok majd az új évben a blogon, illetve még pótlom majd folyamatosan régebbi lemaradásaimat, ugyanis hatalmas fényképanyag halmozódott fel a számítógépemen.

Ahogy azt a fészbúk oldalamon már láthattátok, decembertől vállalkozóként immáron én is hivatalos keretek között űzöm a hangszerjavítást/készítést. Előzetes újévi fogadalmam pedig, hogy ha törik, ha szakad, befejezem első három saját készítésű hangszerem. A bejegyzés apropójaként pedig most jöjjön néhány kép saját készítésű örök-karácsonyfánkról, amit feleségemmel készítettünk első közös karácsonyunkra.

alapanyag - némileg kapcsolódva a hagyományokhoz - fenyőből, és az új műhelyben lévő új munkapad (nem egy nagy szám, de jól néz ki és, azért hasznos is valamelyest)
készülnek a körvonalak és az ágak
és egy elegáns ugrással íme készen :) nincs sok magyaráznivaló rajta, a keret 9x9 mm-re vágott fenyő, az ágak a palástot alkotó lécekkel össze vannak csapolva, illetve az alap is. Az alaphoz a palást négy pici csavarral rögzül. A spárga főleg díszítésnek került rá.

némileg még kopáran
a helyén
feldíszítve
hopp a háttérben spoiler

már csak a sötétre vár
és a fények...

Mindenkinek boldog Karácsonyt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése