2016. november 27., vasárnap

Búcsúzás a budaörsi műhelytől

Még jó darabig nem lesz szépen berendezett rendes műhelyem Pusztaszabolcson az egyéb teendőim miatt, de már dolgozni szerencsére tudok, még ha a szerszámok többsége dobozokban és rögtönzött polcokon van is. Nem mondom, hogy könnyű időszak ez, főleg, hogy fogalmam sincs, meddig fog tartani, de az egész ház rendbehozatala nagyon nagy falat, így fel kell osztanunk kisebbekre.

Mindenesetre egy korszak lezárult. A kis budaörsi lakásműhelyt összepakoltam és leszállítottuk Pusztaszabolcsra. Rengeteg érdekes és szuper hangszer megfordult nálam Budaörsön, ennek szeretnék most emléket állítani a következő összeállításokkal, amiben a - mondhatni - cégéremmé vált szerszámfal előtt láthatóak a javított/készített hangszerek. (az utóbbi voltaképpen egy hangszer, a langspil). Két évet laktunk Budaörsön, ezalatt több mint 160 hangszer járt nálam, nagyjából öt naponta egy hangszer. Ezek közül sok teljes átalakításon vagy felújításon esett át, egyeseket pedig csak beállítottam. Igény lett volna még többre is, de erőforrásaim sajnos nem végtelenek. Nagyon köszönöm nektek, hogy létrejöhetett a budaörsi műhely, és most a pusztaszabolcsi, hálás vagyok, hogy olyan munkát végezhetek, amibe nem fásulok bele, és szeretettel, lelkesedéssel tudom csinálni a nehézségek ellenére.

És akkor jöjjön az összeállítás a hangszerekről:

guitars
a gyors verzióguitars
és a lassabb, szemezgetősgif helyett kollázsban
 
Végezetül egy kép a költözésről, sosem gondoltam volna, hogy ennyi cucc elfért abban a kis szobában...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése