2013. szeptember 10., kedd

Beszámoló helyett

Kedves Mindenki!

Legutóbbi bejegyzésemben nagy lelkesen bejelentettem, hogy elutazom, és haza sem térek addig, amíg végig nem jártam az El Caminot. Ez nagyon szép tervnek ígérkezett, és nagy reményekkel indultam neki az azt megelőző Horvátországi családi nyaralásnak is. Csakhogy a dolgok egyáltalán nem úgy alakultak, ahogyan terveztem, és most már majdnem két hete itthon vagyok, többnyire fekszem.

Az történt ugyanis, hogy sikerült leesnem egy nagy betonépítmény tetejéről, amit Tito tengeralattjáró búvóhelynek használt, és eltörtem egy csigolyámat. Szerencsére úgy tűnik, nem lett maradandó károsodás a részeimben, mindenesetre most sokat kell feküdnöm, nem szabad magam megerőltetnem, és egy furcsa gerincmerevítő szerkezetet kell hordanom, ami leginkább a rohamosztagosok páncéljának vázára emlékeztet. Szóval bizonyos szempontból nézve arany életem van, más szempontból meg nagyjából ágyhoz vagyok kötve még legalább 1-2 hónapig, de az orvosok szerint az ilyesmi három hónap alatt gyógyul meg teljesen (forr össze a csont). Úgyhogy legkésőbb November végére leszek újból 100%-os ha minden jól megy, addig csak kisebb dolgokat tudok csinálni, lehet drukkolni, hogy minél hamarabb felépüljek :) (és jövőre (bár már nem merem így egyértelműen kijelenteni) talán esetleg meglehet, hogy eljutok a Caminora is.) Mindenesetre az íméljeimet már újból tudom olvasni...


5 megjegyzés:

  1. Hú, pedig mennyit gondoltam rád, hogy merre jársz, miket látsz... Találd meg ebben is a jót és jövőre vágj bele újból. Addig pedig gyors és teljes felépülést kívánok!
    Zs

    VálaszTörlés
  2. A komcsik miatt volt minden :D
    jobbulast

    VálaszTörlés
  3. Szia Mészi! Na, mi a helyzet, hogy vagy? Rendbejöttél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jelenthetem, hogy már teljesen jól vagyok, sőt dolgozom is, sőt van kis lakásműhely is, úgyhogy elindultak a dolgok, viszont még nincs otthon internetem, ezért várat magára a visszatérés itt a blogon. A fényképek közben készülnek, December 20.-ától lesz elvileg internetem újra.

      Törlés